­

Traditioneel start het zomerseizoen met de Provinciale Interclub Beker. Het belooft een mooie Interclub Beker te worden met een aantal clubs die voor het eerst zullen deelnemen (o.a. PC Pannebolletje en PC Koksijde), maar ook clubs die opnieuw, na jaren afwezigheid, opnieuw zullen deelnemen. De PIB is pas leuk als elke club meedoet. Op die manier is het ook aangenaam voor de clubs met mindere talenten. Daarom deze oproep aan de spelers en clubs: Doe mee aan de PIB. Uw deelname maakt het kampioenschap nog leuker.

De inschrijvingen voor de PIB worden via deze site gedaan door de clubbesturen.

Alle West-Vlaamse spelers kunnenzich inschrijven voor de overige kampioenschappen op deze site. U moet wel inloggen om het inschrijvingsformulier te zien (in de rechterkolom). Wie zich nog niet heeft laten registreren moet dit eerst doen vooraleer in te loggen.

U kan ook de lijst van de deelnemers aan de kampioienschappen raadplegen. Als u zich hebt ingeschreven kan u daar zien of de inschijving al dan niet gelukt is.

De reglementen vind in het menu kampioenschap - reglementen. In het menu maaltijden kan je zien welke maaltijden er op de kampioenschappen geserveerd worden en hoe je die kan bestellen.

Tot slot: drie belangrijke kalendere die je kan afdrukken en bij je houden. Op die manier heb je alle zomeraktiviteten van de Provincie West-Vlaanderen bij de hand.

Affiche kampioenschappen West Vlaanderen 2014
Affiche tornooien West Vlaanderen 2014
Affiche 50 plus circuit West Vlaanderen 2014

 

­