­

Nu de meeste kampioenschappen gespeeld zijn is het leuk om een overzicht te maken van de West-Vlaamse resultaten.

Carine Hellemans (PC De Gulden Kamer), Lucrèse Huyghe (PC De Gulden Kamer) en Carine Stevens (PC colora Roeselare) behaalden goud op het Belgisch Kampioenschap Triplet dames.

PC Okapi Zwevegem won goud op de Vlaamse Interclub Beker veteranen. Naast deze gouden plak, behaalden zij ook zilver op de Belgische Interclub Beker veteranen.
Ward Heyerick (PC colora Roeselare) en Bruno Pugliari  behaalde brons op het Belgisch Kampioenschap Doublet.
De dames van PC De gulden Kamer behaalden brons op de Belgische Interclub Beker veteranen dames en de Vlaamse Interclub Beker veteranen dames..

Ereplaatsen waren er voor:PC De Zeemeermin behaalde de vierde plaats op de Vlaamse Interclub Beker veteranen dames. en waren tweede in de B categorie op de Belgische Interclub Beker veteranen dames.
Luc Tibergijn (PC Okapi zwevegem) en Edouard Cockx (Oostendse PC) belaahden de vijfde plaats op het Belgisch Kampioenschap Doublet.
Dieter Verplancke (PC De Gulden Kamer Brugge) behaalde met Jorne Vanhecke en Luc Welvaert de vijfde plaats op het Vlaams Kampioenschap Triplet heren.
Eveline Uyttenhove (PC colora Roeselare) en Veronique De Borchgrave (KPC De Bevers waregem) behaalden de vijfde plaats op Het Vlaams Kampioenschap Doublet.

De Vlaamse en de Belgische kampioenschappen hebben ook een B categorie (De ploegen die in de voormiddag geen 2 wedstrijden konden winnen). Ook daarin behaalden we enkele mooie uitslagen.
Belgische Interclub Beker veteranen dames cat B: PC De Zeemeermin Middelkerke.
Belgisch Kampioenschap doublet dames cat B: tweede plaats voor Carine Hellemans en Jenny Lefevre van PC De Gulden Kamer Brugge.
Belgisch Kampioenschap Triplat dames cat B: derde plaats voor Jenny Hoste, Rita DHeedenen en Karen Vandenbunder van PC Den Akker Oedelem.
Vlaams Kampioenschap Triplet heren cat B: derde plaats voor Ward heyerich, Tom Deneir en Davy vanwynsberghe van PC colora Roeselare.
Vlaams Kampioenschap Doublet dames cat B: derde plaats voor Lucrèse Huyghe en Linda Maene van PC De Gulden Kamer Bruuge.

Wij wensen alle spelers en speelsters proficiat met de behaalde resultaten. Wij danken ook alle deelenemers van de provinciale kampioenschappen. Door hun deelname kunnen er meer spelers en clubs deelnemen aan de Vlaamse kampioenschappen in 2015. Wat onze kansen op succes op die kampioenschappen alleen nog kan vergroten. 

 

­